Çocuğunu ilk gün okula göndermeyen veliler o riski göze alıyor!

Çocuğunu ilk gün okula göndermeyen veliler o riski göze alıyor!

9 Eylül 2024 tarihi itibarıyla 2024-2025 eğitim öğretim yılının ilk ders zili çaldı. Ancak bugünde çeşitli sebeplerden dolayı bazı veliler okula çocuklarını göndermiyor. Bu durum ise büyük bir risk taşıyor. Peki neden?

2024-2025 eğitim öğretim yılı 9 Eylül Pazartesi günü tüm yurtta tüm kademelerde başlamış oldu. Peki 9 Eylül Pazartesi günü çocuğun okula göndermeyen veliler Ne gibi bir risk alacak? İşte detaylar…

Yeni dönemin ilk ders zili çaldı!

2024-2025 eğitim öğretim yılı 9 Eylül Pazartesi günü tüm yurtta aynı anda başlamış oldu. Okul öncesinden liseye kadar tüm öğrenciler için 14 Haziran tarihinde başlayan yaz tatili 9 Eylül Pazartesi günü çalan zil ile sona ermiş oldu.

2024-2025 eğitim öğretim yılının ilk günü büyük bir önem arz etmektedir. 2024-2025 eğitim öğretim yılının ilk günü tüm kademelerde kitap dağıtımı yapılacaktır. Yapılacak olan kitap dağıtımı için öğrencilerin ilk günden okula gelmeleri oldukça önemlidir.

Bugün öğrencilerin eksiksiz okula gelmesi çok önemli!

Büyük okullarda öğrenim görmekte olan öğrencilerin kitaplarını 2024-2025 eğitim öğretim yılının başında almaları büyük önem taşımaktadır. Bu sayede okullarda eksik olan kitap sayısı öğretmenler tarafından daha iyi tespit edebilecek olup özellikle büyük şehirlerde büyük okullarda öğrenim görmekte olan öğrencilerin ilgili ihtiyaçları bir an önce tespit edilecek ve ilgili ihtiyacın giderilmesini sağlanacaktır.

9 Eylül Pazartesi günü tüm okullardan istenecek olan eksik ve fazla kitap sayısı bu konuda büyük önem taşımaktadır. Söz konusu kitap sayılarını okulların bildirirken bir hata ile karşılaşmamaları için öğrencilerin okula eksiksiz ve tam gelmeleri oldukça önemlidir.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.