Çalışan annelere müjde! 325 euro (11.339 TL) destek paketi ödemesi!

Çalışan annelere müjde! 325 euro (11.339 TL) destek paketi ödemesi!

Bakan Işıkhan’ın yaptığı açıklama ile çalışan annelere müjde verildi. Başvurular bugün itibarı ile başladı. Peki; çalışan anneler bu destek paketinden nasıl faydalanacak? İşte detaylar…

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın açıklamaları çalışan anneleri sevindirdi. Çalışan annelere 325 Euro destek paketi başvuruları hakkında açıklama yapan Işıkhan, başvuruların bugün itibari ile alınmaya başlandığını belirtti. Ödemeler 1 yıl süre ile, İstanbul, Ankara ve İzmir'deki çalışan anneler için verilecek.

Ödemeler 12 ay boyunca belirli şehirlerde yapılacak!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamasında, 12 ay boyunca, İzmir, Ankara ve İstanbul'da bulunan çalışan annelere 325 Euro destek başvuru sürecinin başladığını belirtti. 325 Euro, 3 Haziran 2024 itibari ile 11.339 TL'ye karşılık gelecek ve bu şehirlerde bulunan çalışan anneler için çok faydalı bir destek olacak.

Çalışan anneler için 325 Euro destek ödemesi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamanın içeriğinde şu ifadelere yer verdi: "Kadınları, çalışma hayatlarının her evresinde desteklemeye devam ediyoruz.

Sosyal Güvenlik Kurumumuz aracılığıyla; çocuk bakım sorumlulukları nedeniyle istihdamdan uzaklaşmanın önüne geçmek için anneleri destekliyor, kayıtlı istihdamda kalmalarını sağlıyoruz. Projemizin ikinci dönemine başvurular bugün itibarıyla başlıyor.

Proje kapsamında, Ankara, İstanbul ve İzmir'de bulunan çalışan annelere 325 Euro destek sağlanacak." dedi.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

1 Yorum