Başarılı bir avukat olmak istiyorsanız, o üniversiteleri mutlaka tercih edin!

Başarılı bir avukat olmak istiyorsanız, o üniversiteleri mutlaka tercih edin!

Hukuk Fakültesinde eğitim görmek isteyen YKS adayları için en iyi üniversiteleri derledik. Eğer aranan, başarılı bir avukat olmak istiyorsanız o üniversitelerin Hukuk Fakültelerini mutlaka tercihlerinize ekleyin. İşte detaylar…

YKS sonuçlarının açıklanması ile birlikte tüm adaylar tercih sürecinde yapmak istedikleri mesleklere odaklandı. Milyonlarca aday arasından avukat olma hayali kuranların ise ilk baktığı şey üniversitelerin başarı oranları oluyor. Hukuk Fakültesi okumak isteyen öğrencilerin YKS tercihlerinde mutlaka yazmaları gereken üniversiteleri ise sizler için derledik.

En iyi 10 Hukuk Fakültesi

Ülkemizin en yüksek puanla öğrenci alan ve hukuk eğitimi anlamında ülkemizin en iyi 10 Hukuk Fakültesi olarak belirtilmiş olan hukuk fakülteleri Türkiye Barolar Birliği tarafından tespit edilmiştir

1.İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi

2.Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi

3.Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi

4.Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi

5.Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi

6.Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi

7.Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi

8.Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi

9.Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi

10.İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi

Yukarıda belirtilmiş olan üniversiteler ülkemizin en kaliteli hukuk fakülteleri arasındadır. Ancak söz konusu sıralama geçmiş YKS tercih sonuçları dikkate alınarak hazırlanmıştır. Yeni tercihle ile birlikte söz konusu sıralamanın değişme durumu da göz önünde bulundurulmalıdır.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

2 Yorum