AÖF Yaz Okulu Sınav Tarihi ve Oturum Saatleri 2024: Sınav Giriş Belgeleri Nasıl Alınır?

AÖF Yaz Okulu Sınav Tarihi ve Oturum Saatleri 2024: Sınav Giriş Belgeleri Nasıl Alınır?

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) yaz okulu sınavları için geri sayım başladı. 2023-2024 eğitim öğretim yılı yaz okulu sınavlarına kısa bir süre kala, Anadolu Üniversitesi tarafından sınav detayları paylaşıldı.

AÖF, İktisat ve İşletme Fakültelerinde yaz okulu sınavları, öğrencilerin merakla beklediği bir dönemeç niteliğinde. Peki, bu önemli sınav ne zaman gerçekleşecek ve sınav giriş belgeleri nasıl alınacak? İşte detaylar...

AÖF Yaz Okulu Sınavı Ne Zaman Yapılacak?

2024 yılı AÖF yaz okulu sınavları, akademik takvime göre 17 Ağustos 2024 Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Sınav, saat 14:00'da başlayacak ve her ders için öğrencilere 30 dakikalık süre tanınacak. Sınavda her ders için 20 soru sorulacak ve bu sorulara verilen doğru cevaplardan, yanlış cevapların dörtte biri düşürülerek puan hesaplanacak. Başarı notu alt sınır değeri ise 35 olarak belirlenmiş durumda. Bu değerin altında kalan öğrenciler, FF harf notu ile değerlendirilip, dersten başarısız sayılacaklar.

AÖF Sınav Giriş Belgeleri Nasıl Alınır?

Anadolu Üniversitesi, AÖF yaz okulu sınavlarına girecek öğrencilerin sınav giriş belgelerini erişime açtı. Sınav giriş belgesini almak isteyen öğrenciler, http://aosogrenci.anadolu.edu.tr adresine giriş yaparak belgelerini temin edebilirler. Sınav giriş belgesi, sınav gününde öğrencilerin yanlarında bulundurmaları gereken en önemli belgelerden biri. Bu belge, öğrencilerin sınava hangi binada, hangi salonda ve hangi sırada gireceklerini gösteren detayları içeriyor.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.