Ak Parti kaynaklarından ilk kulis geldi: İşte kabineden ayrılacak bakanlar..

Ak Parti kaynaklarından ilk kulis geldi: İşte kabineden ayrılacak bakanlar..

Ak Parti kaynaklarından ilk kulis geldi: İşte kabineden ayrılacak bakanlar..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine değişikliği konusundaki açıklaması sonrası kulisler çalkalanmaya başlandı. Buna göre iktidara yakın isimler ve kaynaklardan hangi bakanların gideceği, hangilerinin kalacağı konusunda kulis bilgileri gelmeye başlandı. Kabine değişikliğinde hangi bakanlar kalacak, hangileri gidecek merak ediliyor. İşte detaylar..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine değişikliği yönündeki açıklamaları Ankara'yı hareketlendirdi.

Kabine değişikliğiyle alakalı ortaya çeşitli iddialar atılmaya başlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın “Kabine değişikliği olabilir” mesajından sonra, bu değişikliklerin kongre süreciyle paralel bir şekilde gerçekleşeceği öngörülüyor. Özellikle parti vitrininde dikkat çekici yenilikler yapılacağı, genel başkan yardımcılarından bazılarının kabineye dahil edilebileceği konuşuluyor.

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kurmaylarıyla yaptığı toplantılarda, “Partimizde çok değerli il başkanları, milletvekilleri ve belediye başkanlarımız var. Bilgi ve tecrübeleriyle öne çıkan bu isimleri yeni süreçte değerlendirmek istiyorum” dediği iddia ediliyor.

Kabinede kaç isim değişecek sorusuna AK Parti kaynakları “Çok köklü bir değişim beklemek doğru değil. 3-5 kişi ya değişir ya değişmez. Çünkü kabine ile ilgili şu anda bir problem olduğu düşünülmüyor” şeklinde yanıt veriyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

7 Yorum