2024/1 KPSS atama sonuçları açıklandı mı?

2024/1 KPSS atama sonuçları açıklandı mı?

KPSS 2024/1 sonucuna göre atanmayı bekleyen adaylar için heyecanlı bekleyiş sona eriyor. Adaylar atama sonuçlarını nereden öğrenecek? İşte merak edilenler…

Memur olmak isteyen adayların Kamu Kurum ve kuruluşlarında Açıkta bulunan kadrolara başvuruda bulundukları KPSS 2024/1 sonuçlarına erişimi nasıl sağlayacakları merak konusu oldu. Adaylar sonuçları araştırmaya devam ediyor. Peki, atamalar açıklandı mı?

Tercihler 18 Temmuz’da tamamlanmıştı!

On binlerce vatandaşın Kamu Kurum ve kuruluşlarında memur olabilmek için ilan edilen boş kadrolar özelinde Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) 2024/1 sayılı tercih işlemleri 11-18 Temmuz tarihleri arasında tamamlandı.

İlgili tercihler sonucunda ise lisans, önlisans ve ortaöğretim mezunları almış oldukları Kamu Personeli Seçme Sınavı puanına göre tercihlerde bulundu. Kamu personeli olabilmek için yapılacak olan tercihlerin son günü ise 18 Temmuz olarak belirlendi. Adaylara ilgili tercihler kapsamında herhangi bir ek süre tanınmadı.

Adaylar o tarihi bekliyor!

Söz konusu tarihler kapsamında kamu personeli olabilmek için tercih işlemlerini yapan adaylar tercih sonuçlarının açıklanacağı tarihi beklemeye devam ediyor.

Sonuçlar ile ilgili ÖSYM tarafından henüz bir tarih verilmedi. Söz konusu sonuçlar ÖSYM'nin aday işlemleri sistemi üzerinden görüntülenebilecektir. Adayların tarihleri kontrol etmesi gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.