2024 KPSS önlisans sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

2024 KPSS önlisans sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirilen KPSS önlisans sınavı için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Adaylar sınava katıldıktan sonra sonuçların açıklanma tarihini beklemeye başladı. İşte detaylar…

2024 KPSS Önlisans sınavı 1 Eylül 2024 tarihinde uygulandı. Şimdi ise tüm gözler sonuçların açıklanacağı ekranda. KPSS Önlisans sınavının sonuçlarının açıklanma tarihi herkes tarafından araştırılıyor. KPSS Önlisans sınav sonuçlarını nasıl öğrenebilirsiniz? İşte merak edilenler ve daha fazlası…

Sınav sonuçları hangi gün ilan edilecek?

Bu yıl 1 Eylül tarihinde uygulanmış olan KPSS Önlisans sınavının sonuçlarının hangi gün ilan edileceği belli oldu.

ÖSYM, KPSS 2024 Önlisans sınavına giren adaylar için sınav sonuçlarının hangi gün açıklanacağına dair bir açıklama yaptı. 81 ilde sınav merkezlerinde 1 Eylül Pazar günü sorunsuz şekilde uygulanan sınavın ardından adayların araştırmaları başladı. Bu yıl 1 milyon 205.899 aday KPSS Önlisans oturumuna katıldı.

Memur olabilmek için KPSS Önlisans sınavına giren adaylar sonuçların hangi tarihte açıklanacağı hakkında araştırmalara başladı. ÖSYM'nin sınav sonuç takvimine göre 1 Eylül tarihinde açıklanan sınavın sonuçları 20 Eylül tarihinde paylaşılacak.

KPSS önlisans sınavına giren adaylar sonuçlarını öğrenmeyi bekliyor!

KPSS sınav sonuç ekranı aktif hale getirildiğinde ÖSYM duyuru yapacak. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme merkezi tarafından ilan edilecek KPSS Önlisans sınav sonuçları resmi site üzerinden görüntülenebilecek. Adaylar sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C kimlik numarası ve aday şifresi ile sorgulama yapabilecek.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.