Ziraat Bankası’ndan öğrencilere eğitim desteği! 1000 TL ödemeyi kaçırmayın!

Ziraat Bankası’ndan öğrencilere eğitim desteği! 1000 TL ödemeyi kaçırmayın!

O bankadan öğrenciler için müthiş bir fırsat sunuldu. Eğitime devam eden öğrencilere 1000 TL tutarında destek ödemesi geliyor. İşte detaylar…

Farklı sektörde promosyonlar sunarak müşterilerine pek çok ödeme kazandıran Ziraat Bankası, öğrenciler için 1.000 TL değerinde bir destek vereceğini açıkladı. Peki, bu kampanyanın koşulları neler ve son başvuru tarihi nedir? İşte ayrıntılar…

Ziraat Bankası’ndan dikkat çeken promosyon teklifleri

Türkiye'nin önde gelen devlet bankalarından biri ve milyonlarca müşterisi olan Ziraat Bankası çeşitli sektörlerde promosyonlar sunarak müşterilerine bonus TL ek taksit ve indirim gibi avantajlar sağlamaya devam ediyor.

Ziraat Bankası tarafından eğitim alanında yapılan yeni bir kampanya ile Online Dil Okulu’na kayıt olmak isteyen öğrencilere 1000 TL Bankkart Lira hediye edileceği haberi verildi. Bu kampanya ile birlikte öğrencilerin Bankkart ile Online Dil Okulu'nda 6 Seviye İngilizce Eğitimi ve 12 Ay Konuşma Kulübü paketini 9.995 TL karşılığında satın alama hakları olacak. Aynı zamanda 1000 TL Bankkart Lira kazanabilecekler.

31 Temmuz’a kadar geçerli!

Ziraat Bankası tarafından öğrenciler için hazırlanan bu ampanya 31 Temmuz tarihine kadar geçerli olacak. 31 Temmuz 2024’ten sonra yapılan alışverişler kampanyaya dahil olmayacak. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin belirtilen link üzerinden başvuru formunu doldurmaları ve Online Dil Okulu eğitim danışmanları tarafından bilgilendirilmeleri gerekiyor. Bankkart ile yapılacak ödemelerde 6 Seviye İngilizce Eğitimi ve 12 Ay Konuşma Kulübü paketine 9.995 TL karşılığında kayıt yaptırılabilecek.

Kampanyaya dahil olmak isteyen müşterilerin Bankkart Sanal POS üzerinden yapılması yeterli olacak ve bir müşteri kampanyadan yalnızca bir defa yararlanacak. En fazla 1000 TL Bankkart Lira kazanabilecek. Kazanılan Bankkart Liralar anında karta aktarılacak ve Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde kullanılabilecek.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.