Milli Emlak'tan Eskişehir'de Kaçmaz Fırsat: 8 Taksit İmkanıyla Arsa Sahibi Olun!

Milli Emlak'tan Eskişehir'de Kaçmaz Fırsat: 8 Taksit İmkanıyla Arsa Sahibi Olun!

Emlak piyasasında heyecan verici bir gelişme yaşanıyor! Milli Emlak, Eskişehir'de arsa sahibi olmak isteyenlere müjdeli haberler veriyor. Hem Yozgat Yerköy hem de Eskişehir Mahmudiye'de bulunan araziler, cazip fiyatlarla satışa sunuluyor.

Yatırımcılar İçin Fırsatlar Dolu Bir Dönem!

Gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler için Milli Emlak'ın sunduğu bu fırsatlar kaçırılmayacak cinsten. Yozgat Yerköy ve Eskişehir Mahmudiye'deki araziler, uygun fiyatlarla yatırımcıları bekliyor.

Yozgat Yerköy’de İhale 16 Mayıs'ta!

Yozgat Yerköy'de bulunan 2 tarla ve 1 ham toprak arazisinin satış ihalesi, 16 Mayıs 2024 günü saat 11:00'de gerçekleşecek. Arazilerin büyüklükleri 4.280, 5.519 ve 10.490 metrekare olarak açıklandı. 110.000 TL'den başlayan fiyatlarla, 8 eşit taksit seçeneği sunulması da dikkat çekiyor.

Eskişehir'de 3 Muhteşem Arsa Satışa Sunuluyor!

Eskişehir Mahmudiye'de yer alan 3 arazi içinse 21 Mayıs günü saat 10:30'da satış ihalesi düzenlenecek. Bu arazilerin büyüklükleri 765,28 metrekare ile 15.129 metrekare arasında değişiyor. Geçici teminat bedeli olarak da 161.000 TL ila 537.000 TL arasında bir fiyat belirlendi.

Bu fırsatlarla dolu dönemde, Eskişehir'de arsa sahibi olmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Milli Emlak'ın sağladığı 8 taksit imkanıyla, yatırımcılar kendilerine uygun arazilere kolayca sahip olabilecekler.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.